L’objectiu principal és contribuir en l’organització dels Premis Sant Lluc que atorga aquest centre als millors alumnes

El president de la Fundació Privada Universitària Sant Joan (FUSJ), mossèn Pere Dalmau, i el rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Anton Ferré, han signat un conveni marc de col·laboració segons el qual l’esmentada entitat participa en l’organització dels Premis Sant Lluc, que convoca cada any la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV amb l’objectiu de reconèixer l’esforç dels estudiants d’aquest centre guardonant als millors.

La FUSJ, amb una clara motivació científica i acadèmica, vol contribuir en la formació dels estudiants de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV, a Reus. Aquesta col·laboració va començar en l’acte d’inauguració del curs acadèmic actual, amb la dotació dels Premis Sant Lluc i l’aportació de la ponent de la lliçó inaugural, a càrrec de Sor Lucía Caram.

L’acord que ara se signa és vàlid per a quatre anys, comptant ja el curs actual. Els Premis Sant Lluc distingeixen els treballs de fi de grau (TFG) i els de Fi de Màster (TFM) dels ensenyaments de Medicina, Nutrició Humana i Dietètica i del Màster d’Envelliment i Salut.

El rector de la URV, Josep Anton Ferré Vidal, ha manifestat que aquest conveni posa de manifest “la generositat de la FUSJ que durant molts anys ha acollit, en la seva residència, situada just al costat de la parròquia de Sant Joan, a Reus, una bona quantitat d’estudiants de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV”. Per aquest motiu, “la Universitat vol posar especial èmfasi en l’agraïment a la FUSJ per aquest patrocini destinat als premis Sant Lluc i el seu suport a qui pronuncia la lliçó inaugural del curs”.

Mn. Pere Dalmau Vidal, president de la Fundació Privada Universitària Sant Joan, ha comentat: “Estem molt satisfets de signar aquest conveni amb la Universitat Rovira i Virgili, ja que reafirma el compromís pel qual es va crear la Fundació Universitària Sant Joan, que és el de realitzar i col·laborar en el desenvolupament d’accions de projecció sociocultural i educatives orientades als estudiants universitaris de la ciutat de Reus”.

La FUSJ és una Fundació Privada que du a terme directament o en col·laboració accions de projecció sociocultural i educatives dins la ciutat de Reus i, en concret, promociona activitats orientades als estudiants universitaris d’aquesta ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.